Tijd om mijn verhaal te vertellen

Ik ben holistisch coach en medium. Toegewijd aan het begeleiden van mensen op een transformatieve reis naar bloei, zich er volledig van bewust dat het pad verre van gemakkelijk is.

Foto Sharda Sol

Ik heb altijd in de overlevingsstand gestaan

Vanaf mijn 2e levensjaar groeide ik op in kindertehuizen en internaten. In totaal ben ik 26 keer verhuisd en heb ik achteraf gezien altijd in de overlevingsstand gestaan. In 2016 raakte ik in een depressie. En het was duidelijk dat er iets moest veranderen. Toen kwam ik voor het eerst in aanraking met Ayahuasca. En hoewel dit zeker niet voor iedereen is, heeft dit mijn hele proces in gang gezet. Ik werd opgeleid door een ander medium die uiteindelijk mijn mentor is geworden. Daarnaast kwam ik erachter dat ik een grote voorliefde had voor het begrijpen van mensen hun trauma. Door te kijken naar mijn eigen trauma´s kwam ik erachter dat wat het ook is dat je in je verleden hebt meegemaakt, het niet je leven hoeft te bepalen.

Mijn missie

Ik wil niets liever dan om jou te laten zien hoe krachtig je eigenlijk bent. We zijn allemaal spirituele wezens op zoek naar een menselijke ervaring. Vaak verliezen we door trauma en de daaropvolgende overtuigingen de verbinding met onszelf kwijt. Ik hoop je door middel van onder andere mijn mediumschap te herinneren aan wie je eigenlijk bent. Een enorm krachtig mens met oneindig potentieel.

Mijn achtergrond

Vanaf 2016 ben ik 5 jaar lang opgeleid door een ander medium. Zij hielp mij ook om me bewust te worden van mijn eigen trauma en de gevolgen te laten zien die dit had in mijn dagelijks leven. Door altijd nieuwsgierig te blijven naar mezelf en mijn eigen potentie heb ik mezelf hiervan kunnen bevrijden. Gaandeweg leerde ik ook om anderen hierin te begeleiden. Ik ben al snel gaan werken met de Caapi (de microdosing vorm van de ayahuasca). De ayahuasca heeft alles voor mij veranderd en in gang gezet en deze bevrijding wilde ik met anderen kunnen delen. Omdat een volledige reis inmiddels verboden is en zeker niet voor iedereen is, heb ik gekozen voor het werken met de Caapi. Een enorm krachtig middel dat je situaties en problemen van een ander perspectief laat zien zodat je ze los kunt laten. Naast het werken met de Caapi ben ik regressie en hypnotherapeut. 

In 2018 heb ik de Quantum healing hypnotherapie opleiding van Dolores Cannon gedaan. Door middel van mijn mediumschap en mijn ervaring in trauma healing heb ik hier mijn eigen draai aan gegeven. Het is een enorm krachtige methode die je niet alleen laat zien waarom bepaalde gebeurtenissen en mensen op je pad moesten komen, maar ook zorgt voor een stukje begrip voor de mensen om je heen maar voornamelijk voor jezelf. Als je begrijpt waarom je doet wat je doet creëer je begrip en vanuit begrip ontstaat zelfliefde.

Mijn achtergrond

Vanaf 2016 ben ik 5 jaar lang opgeleid door een ander medium. Zij hielp mij ook om me bewust te worden van mijn eigen trauma en de gevolgen te laten zien die dit had in mijn
dagelijks leven. Door altijd nieuwsgierig te blijven naar mezelf en mijn eigen potentie heb ik mezelf hiervan kunnen bevrijden. Gaandeweg leerde ik ook om anderen hierin te begeleiden. Ik ben al snel gaan werken met de Caapi (de microdosing vorm van de ayahuasca). De ayahuasca heeft alles voor mij veranderd en in gang gezet en deze bevrijding wilde ik met anderen kunnen delen. Omdat een volledige reis inmiddels verboden is en zeker niet voor iedereen is, heb ik gekozen voor het werken met de Caapi. Een enorm krachtig middel dat je situaties en problemen van een ander perspectief laat zien zodat je ze los kunt laten. Naast het werken met de Caapi ben ik regressie en hypnotherapeut. 

In 2018 heb ik de Quantum healing hypnotherapie opleiding van Dolores Cannon gedaan. Door middel van mijn mediumschap en mijn ervaring in trauma healing heb ik hier mijn eigen draai
aan gegeven. Het is een enorm krachtige methode die je niet alleen laat zien waarom bepaalde gebeurtenissen en mensen op je pad moesten komen, maar ook zorgt voor een stukje begrip voor de mensen om je heen maar voornamelijk voor jezelf. Als je begrijpt
waarom je doet wat je doet creëer je begrip en vanuit begrip ontstaat zelfliefde.

De sessies bij Sharda zijn goud waard!

Ze is holistisch coach en medium. Ze is toegewijd aan het begeleiden van mensen op een transformatieve reis naar bloei, zich er volledig van bewust dat het pad verre van Sessies bij Sharda zijn werkelijk waar GOUD waard! Deze liefste mevrouw heeft mij de afgelopen jaren bijgestaan en begeleid met alles wat er op mijn pad kwam, zowel spiritueel als mentaal/emotioneel, fysiek & zeker ook financieel. Haar advies & inzichten zijn levens veranderend, en zorgen er altijd voor dat je met helderheid & zekerheid de deur weer uitloopt, klaar voor wat het ook is dat er op je pad is gekomen. Ze brengt je altijd weer terug bij jezelf & geeft je mee, precies datgene wat je nodig hebt. Lieve sharda, wat ben ik ontzettend dankbaar voor jou steun & professionaliteit over de jaren!
– Lisa van ’t Hoff

De weg naar mijzelf begint steeds meer zichtbaar te worden!

Het begon met de caapi vele inzichten en goede begeleiding van Sharda van 2create. De consulten zijn spoton en zo verhelderend dat de weg naar mezelf steeds meer zichtbaar begint te worden. De rust en de vrijheid die ik daarbij kan ervaren in mezelf die ik altijd buiten mezelf zocht. Heel blij dat spiritueel centrum 2create op mijn pad is gekomen en nog 🙏🍀

Mijn werkwijze

In al mijn werk staat de verbinding met mijn gidsen en de spirituele wereld voorop. Zij zijn mijn basis. Of ik nu een regressie doe, werk met de Caapi of in een één op één consult: het is hun begeleiding die ervoor zorgt dat wij samen tot de wortel van je blokkade kunnen komen. Samen kunnen wij kijken wat het beste past voor jouw situatie.

Let that shit go